Сидеров: И сняг да завали, ще искат оставката на Валери Симеонов

От известно време се иска оставката на Валери Симеонов. Имам чувството, че и сняг да завали сега, пак ще се иска оставката на Валери Симеонов, заключи от името на Обединените патриоти лидерът на „Атака“ и шеф на ПГ на националистите Волен Сидеров.

Сидеров се чуди обаче защо Корнелия Нинова иска оставките само на вътрешния министър Валентин Радев и на Валери Симеонов, но не и на премиера и на останалите министри, понеже решението за засекретяването е на целия Министерски съвет. Станало му ясно още, че Радев е вносител на предложението, но Нинова не обяснила мотива си за Симеонов. Лидерът на „Атака“ заключи, че е налице тенденциозно настояване за оставката на вицепремиера на Обединените патриоти и виждаме „една фиксация и посочване на виновния Валери Симеонов, на когото му се иска оставката“.

Сидеров го похвали, че Симеонов е работяга, че го познава още от ученик и той е човек, който винаги иска да свърши нещо, макар че направил немалко грешки. Това било за предпочитане, отколкото да си пасивен човек и да гледаш в тавана.

„Това е повик да бъдат героизирани тези депутати. Ако някой е бил арестуван, това сме били аз и Десислав Чуколов“, констатира Сидеров по повод заканата на Нинова всичките 80 соцдепутати да се обявят за съавтори на филма на Йончева. И добави, че ДПС припява от известно време на БСП, като разпространявало невярното твърдение, че никъде в Европа не допускат националисти.

„Във всяка държава има секретни обекти. Идете да снимате на мексиканската граница, никой няма да може да ви спаси“, обърна се атакистът към соцлидерката.

Тази ограда свърши работа, нелегалното мигрантство намаля почти до нулата, това никога не е било, похвали атакистът усилията на колегата си в ОП Валери Симеонов. Когато искате оставки, започнете от себе си, нахока Сидеров БСП и ДПС.

Comments are closed.