Роден в Ямбол. Основател и лидер на партия АТАКА. Завършил е фотография и теология. Народен представител в 40, 41, 42, 43-то и 44-то Народно събрание. Дългогодишен журналист, анализатор, водещ, публицист. Автор на книгите “Бумерангът на злото”, “Властта на мамона”, “Българофобия“, „Моята битка за България”, „Основи на Българизма” и управленската програма „Планът Сидеров срещу колониалното робство”. Основател на в. „Атака” и АЛФА ТВ.  Съпредседател на Обединени патриоти и председател на парламентарната група на КП “Обединени патриоти”. Народен представител от 31 МИР Ямбол.

Завършил е Европеистика и еврокомуникации. От учредяването на ПП АТАКА е член на Централния сбор на партията. Замест­ник-председател на АТАКА, депутат в Евро­пейския парламент от 2007 г. до 2009 г. Народен представител в 40, 41, 42, 43-то и 44-то Народно събрание. Народен представител от 25 МИР София.

Юрист. Работил е като районен съдия в Районния съд в Пловдив. Народен представител в 36-то, 37-то, 40, 41, 42-то и 44-то Народно събрание. Член на Централния сбор на АТАКА. Народен представител от 29 МИР Хасково.

Завършил е право. Доказано име в юридическите среди. Член на Централния сбор на АТАКА. Народен представител в 41, 42, 43 и 44-то Народно събрание. Зам.-председател на 43-то и 44-то Народно събрание. Народен представител от 26 МИР София-област.

Известен български историк и археолог. Ръководител на Секцията по сред­новековна археология на Археологическия институт с музей при БАН. Автор на множество публикации в българския и европейския академичен печат, както и на самостоятелни издания, посве­тени на средновековната археология. Народен представител в 40, 41, 42, 43-то и 44-то Народно събрание. Член на Централния сбор на АТАКА. Зам.-председател на НД „Русофили“.Народен представител от 14 МИР Пазарджик.

Родена през 1953 година. Завършва специалност „Ядрена физика“ във Физическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Дългогодишен журналист във вестник „Атака“. Автор на редица анализи и коментари по теми от обществено-политическия живот. Водеща на предаването „В окото на бурята“ по телевизия „Алфа“. Член е на Централния сбор на ПП АТАКА. Депутат в 42-то и 42-то Народно събрание на Репубика България, заместник-председател на комисиите по енергетика и инвестиционно проектиране.

Завършила е компютърни системи и управление, счетоводство и контрол. Има следдипломни квалификации по финансово счетоводство и правна дейност на фирмата и международни счетоводни стандарти. Финансов директор в няколко държавни институции. Експерт в изготвянето на бюджети. Народен представител в 42-то и 44-то Народно събрание. Народен представител от 27 МИР Стара Загора.

Завършил е география, биология и международни финанси. Народен представител в 42, 43-то и 44-то На­родно събрание. Член на контролния сбор на ПП АТАКА. Областен координатор за Варна и регио­нален координа­тор на АТАКА за Североизточна България. Народен представител от 3 МИР Варна.

Завършва средното си образование в Природо-математическа гимназия в Бургас, а впоследствие получава висшето си образование в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София със специалност „Промишлено и гражданско строителство“. Говори руски и английски език.
Николай Пехливанов е областен управител на област София. Български предприемач, собственик на групата „ГрийЛайф“. Зам.-председател на Столичния общински съвет от 2015 г. Бил е народен представител в 41-то народно събрание на Република България, член на парламентарната група на „Атака“ и заместник-председател на парламентарната Комисия по регионална политика и местно самоуправление.