ѕланът —идеров

  ѕланът—идеров

 alfatv

Ќачало
ѕѕ ј“ј ј се регистрира в ÷»  за предсто€щите парламентарни избори

 18 јвгуст 2014г.

 

 ѕѕ ј“ј ј се регистрира в ÷»  за предсто€щите парламентарни избори
18.08.2014г.

 
ј “”јЋЌ» “≈ћ»
—идеров съди ¬екилска и ᓬ за клевета
20 ёли 2014г.  Ћидерът на ј“ј ј ¬олен —идеров завежда иск за клевета срещу Ѕ“¬ и ћариана ¬екилска. ¬одещата на Д“ази недел€Ф направи лъжливи внушени€ за връзка между телевизи€ ДјлфаФ и  “Ѕ.  ѕо никакъв начин телевизи€ ДјлфаФ не е свързана с банка  “Ѕ, нито с ко€то и да е банка у нас, категорично за€в€ва лидерът на парти€ ј“ј ј.  ато партийна телевизи€, ДјлфаФ н€ма право на търговска реклама и това е законово положение. Ќ€ма как ДјлфаФ да бъде финансирана от фирма или банка и в...
јЌ ≈“ј“ј ƒјЋ» ј“ј ј ƒј —Џў≈—“¬”¬ј ѕ–» Ћё„»: 99% —ј Д«јФ » »— ј“ —»ƒ≈–ќ¬ ƒј ѕ–ќƒЏЋ∆» ƒј я ¬ќƒ»!
19 ёли 2014г.  јнкетата на ¬олен —идеров за това дали парти€ ј“ј ј и ней≠ните медии Ц в. Дјта≠каФ и телевизи€ јЋ‘ј, да продължат да съществуват и дали той да е водач на патриотите, при≠ключи. “ова стана €сно по време на но≠вото предаване на —идеров ДЌеделникФ по “¬ јЋ‘ј. ¬одачът на национа≠листите е получил за две седмици 680 имей≠ла, като в 675 от т€х искането било пар≠ти€та да продължи, и то начело с него. —амо пет писма били за обра≠тното, което е под 1 процент.
—»ƒ≈–ќ¬ ќ“ –» — ¬ќƒќ—¬≈“ “¬ јЋ‘ј » ¬Џ¬ ¬ј–Ќј
18 ёли 2014г.   ¬ъв ¬арна водачът на патриотите ¬олен —идеров официално откри регионални€ телевизионен център на телевизи€ јЋ‘ј.ќтец “еодор от старинни€ храм Д—вето ”спение ЅогородичноУ отслужи водосвет за успех на варненски€ екип на телевизи€та на истината и пожела думите им да достигнат до всички, които сподел€т техните идеали.  Ќа откриването наред  с патриот номер едно ¬олен —идеров присъстваха народните представители от политическа парти€ ј“ј ј ƒесислав „уколов, Ќиколай...
Ќационалист є1 в ƒобрич: ѕ–≈—“ЏѕЌќ —Џƒ–”∆»≈ ћ≈∆ƒ” √≈–Ѕ » ƒѕ— ќЅ—Ћ”∆¬ј ЅјЌ ќ¬ј“ј ќЋ»√ј–’»я
16 ёли 2014г.   ¬ момента Дзлатни€т пръстФ се нарича Ѕойко Ѕорисов. ќказа се, че всъщност √≈–Ѕ креп€т управлението на ƒѕ—. Ќе само го креп€т, но и си гласуват изключително опасни закони. “ова каза водачът на ј“ј ј на пресконференци€ в ƒобрич по повод приети€ от гербаджии и депесари в ср€да закон, слагащ цензура върху говоренето по банкови теми.
¬олен —идеров посети град √аброво за поредица от срещи с организации и граждани.
15 ёли 2014г.   Ћидерът на ј“ј ј ¬олен —идеров посети град √аброво за поредица от срещи с организации и граждани. ¬изитата е част от започналата обиколка на лидера на българските националисти в страната. ѕредмет на срещата на ¬олен —идеров с русофилите в √аброво бе позици€та на патриотите спр€мо войната в ”крайна, проекта Дёжен потокУ, вътрешно-политическата обстановка в страната, както и бъдещето развитие на политически€ живот в Ѕългари€.
 
¬олен —идеров представи Уќснови на българизмаФ пред препълнена зала в √аброво ѕечат

 5 ƒекември 2011г.       

ј“ј ј

 ћлади и стари жители на √аброво препълниха в четвъртък до дупка зала "ƒружба" на местни€ хотел "Ѕалкан", за да присъстват на официалното представ€не на новата книга на ¬олен —идеров "ќснови на българизма".  — бурни аплодисменти и топли поздрави местните националисти посрещнаха сво€ лидер и поискаха да чу€т коментарите му за политическата обстановка в страната. —идеров оправда очаквани€та им и в реч, продължила близо час и половина, разказа в подробности на присъстващите как според него се развива страната при управлението на √≈–Ѕ, как е бил подменен вотът на българите на последните избори и какви са изводите за ј“ј ј от всичко това.
"—къпи събрат€, от сърце благодар€ за вниманието. ‘актът, че тази зала е препълнена и то не в предизборна, а в следизборна обстановка, за мен е гол€мо признание", приветства габровските патриоти —идеров.  "¬ие знаете, че повечето политици изобщо не четат книги, а аз не само чета, но и пиша, затова и днес съм тук",  за€ви лидерът на ј“ј ј и допълни, че досега той е единствени€т политик, който пише по въпроси, касаещи националните ни интереси, глобализаци€та, православната в€ра и пр. “еми, които са вкоренени в нашето битие и без чието тълкуване н€ма как да правим политика или да кроим планове за бъдещето, категоричен бе —идеров.

 

ѕред своите поддръжници и симпатизанти той разкри, че зародишът на иде€та за написването на "ќснови на българизма" се отнас€ още към периода, в който е завеждал анализаторски€ отдел във вестник "ћонитор".  ѕосле творчески€т му път продължава непрекъснато - с воденето на предаването "јтака" по — ј“, а после с основаването и налагането на първата сериозна националистическа парти€ у нас. Ћидерът на ј“ј ј не скри, че силна мотиваци€ за написването на всичките му книги са били безбройните българи, които са следели и живели с публицистичните и политическите му из€ви в годините.
"ќснови на българизма" е едно интелектуално предизвикателство към всички псевдоучени и историци, които пренаписват и съчин€ват истори€та по свое усмотрение и ни лъжат за наши€ произход, обобщи послани€та в творбата си —идеров. » направи подробен разбор на основните исторически теории, върху които се е акцентирало тенденциозно в годините и които промиват мозъците ни още от деца, присъствайки в българските учебници. ѕатриотът об€сни пред многобройната публика кои учени и изследователи са изкрив€вали грубо историческите факти, обслужвайки геополитически цели, и разкри на кои той се е доверил при написването на новата си книга. "ќснови на българизма". "“ази книга, за€ви той, идва, за да ни каже кои сме ние, за да ни даде самочувствие и знание. ¬кратце, т€ има както просветителска, така и политическа миси€", заключи лидерът на ј“ј ј.
ѕрисъстващите на презентаци€та имаха възможност да задават въпроси на лидера на ј“ј ј върху актуални проблеми от обществено-политически€ живот, да сподел€т свой опит или просто да се оплачат от неволите в Ѕългари€ и региона. —идеров изслуша и отговори на всички, след което раздава автографи близо половин час и се снима със свои почитатели. ¬дъхновени от емоционалната среща и въздействащата реч на лидера на ј“ј ј, габровци се разотидоха, уверени, че за ј“ј ј и български€ патриотизъм предсто€т светли дни.

 
< ѕредишна   —ледваща >
 
–†¬†–°вАЩ–†–О–°вАЬ–†¬†–ҐвАШ–†¬†–°вАШ–†¬†–°вАҐ –†¬†–°вАЩ–†–О–†вАЪ–†–О–≤–В¬¶–†¬†–°вАШ–†¬†–†вА† –†¬†–°вАЩ–†–О–≤–В—Щ–†¬†–Т¬∞–†¬†–°вАЭ–†¬†–Т¬∞