Начало arrow Новини
 


ПАРТИЯ АТАКА В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА

facebookЗа повече информация относно дейността на партия АТАКА и парламентарната група харесайте във фейсбук СТРАНИЦАТА ПП АТАКА

ВСИЧКИ АКТУАЛНИ НОВИНИ И ПРЕДАВАНИЯ МОЖЕ ДА СЛЕДИТЕ НА СТРАНИЦАТА НА ТЕЛЕВИЗИЯ АЛФА

Там може да намерите всичко, което е излъчено по телевизионния канал. За информация относно предстоящи и преминали събития свързани с дейността на партия Атака може да следите СТРАНИЦАТА НА ПРЕСЦЕНТЪР АТАКА

Информация за лидерa на ПП АТАКА Волен Сидеров може да намерите на единствения автентичен профил на Сидеров СТРАНИЦАТА VOLEN SIDEROV

В нея се публикуват всички изказвания, интервюта и позиции на националиста. Всички видеа с коментари, анализи и интервюта от личното му предаване „Неделник” може да намерите в социалната мрежа на
СТРАНИЦАТА НЕДЕЛНИК С ВОЛЕН СИДЕРОВ
Може да четете печатното издание на патриотите на СТРАНИЦАТА НА ВЕСТНИК „АТАКА“

Харесайте и официалната страница на сутрешният блок на АЛФА ТВ – „Добро утро, българи“

Харесайте страниците ни в социалната мрежа фейсбук и следете своевременно всичко най-ново за ПП АТАКА, Волен Сидеров и АЛФА ТВ.
За дейността на коалицията НФСБ, АТАКА, ВМРО, Народен съюз следете СТРАНИЦАТА НА „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ“

 
Обединените патриоти с трибуна и в социалната мрежа

patrioti facebookДейността и позициите на обединението на НФСБ, АТАКА, НАРОДЕН СЪЮЗ и ВМРО може да бъде следена в официална страница в социалната мрежа. В нея ще бъдат публикувани важните за обединението новини, информация за активности и позиции.

Снимки и видеа от събития на Обединени патриоти, телевизионни участия на лидерите на формациите и политическата платформа може да разгледате в страницата.

На изборите за президент и вицепрезидент на Република България, проведени на 6 ноември 2016 г., трите основни патриотични политически партии създадоха коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“. Този акт е прецедент в най-новата българска история и в политическия живот в България.

В течение на последвалите три месеца кандидатпрезидентската двойка на Патриотите – Красимир Каракачанов и Явор Нотев, получи подкрепа и от други патриотични партии и граждански организации – ПП „Народен съюз“, СПС „Защита“, „БГ Патриот“, ПП СЕК и „За честта на пагона“.

 
Шести национален сбор на ПП АТАКА

На 10 декември 2016 г.  се проведе редовния Шести сбор на партия АТАКА.

Присъстваха стотици  делегати от цялата страна – областни, общински координатори и членове на партията. Те посрещнаха с бурни аплодисменти лидера Волен Сидеров и ръководството на АТАКА.

 

Заместник-председателя на партията Десислав Чуколов откри точно в 13:00 ч. легитимния сбор на патриотите. Той бе избран за председател на сбора от присъстващите, които изпълниха залата в централата на АТАКА на ул. „Врабча“ №1, за да участват в проведения според изискванията на Закона за политическите партии конгрес.
В него участваха и всички депутати на АТАКА.
Делегатите изслушаха с интерес доклада на председателя на АТАКА Волен Сидеров, който бе приет единодушно.

 

Повече информация за събитието - ТУК

 
СИДЕРОВ ПРЕД ВАРНЕНЦИ: ЦАЧЕВА И РАДЕВ ЗНАЯТ, ЧЕ КАРАКАЧАНОВ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР

 

 Кандидатите за президент и вицепрезидент Красимир Каракачанов и Явор Нотев се срещнаха с граждани във Варна на 22 октомври.

Нито сантиметър от бъл­гарската земя няма да бъде под чужда власт, докато ние като българи сме горди, до­като ние като българи се съ­противляваме и се борим за нашата родина България.

Това заяви пред препълне­ната филиална зала на Дра­матичния театър в морската столица Каракачанов.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 4 от 2589
 
 

 
 
© 2005 – 2017