Сидеров поздрави Щрахе за високия изборен резултат

Лидерът на ПП АТАКА и председател на  Парламентарната група  на „Обединени патриоти” Волен Сидеров изпрати поздравителен адрес до лидера на австрийската „Партия на свободата” Хайнц- Кристиан Щрахе. Поводът за писмото са отличните резултати на партията на Щрахе на последните извънредни парламентарни избори в Австрия.

„За мен е чест и удоволствие от името на Парламентарната група на „Обединени патриоти” в 44-то Народно събрание на Република България и лично от свое име, като лидер на партия „Атака”,  да Ви поднеса най-искрени поздравления за постигнатите високи изборни резултати на извънредните парламентарни избори в Австрия на Партията на свободата! Успехите на патриотични формации, каквито са нашите, са ясен знак за промяна, без която бъдещето на Европа изглежда несигурно. Те остават единствена гаранция срещу заплахите от ерозия на националните и християнски ценности, които са в основата на нашата цивилизация.

Позволете ми да дам израз на своята увереност, че контактите между нашите парламентарни групи ще се развиват и занапред  на основата на традиционно приятелските отношения в защита на социалната справедливост и в интерес на нашите патриотични цели.

Приемете пожелания за лично здраве и по-нататъшни успехи във високоотговорната Ви дейност, както и уверения в отличната ми почит към Вас.”, пише в писмото си Сидеров до Щрахе.